Laadukkaat rakennus- ja remontointipalvelut Hausjärvellä

Kysy lisää

Rakennuspalvelu A. Koivisto tarjoaa laadukasta rakennus- ja remontointipalvelua Hausjärveltä käsin koko Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella, tarvittaessa myös kauempanakin Etelä-Suomessa. Tyytyväiset yritys- ja yksityisasiakkaamme kertovat onnistuneesta työskentelystämme. Palvelemme mielellämme myös sinua!

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Märkätilojen remontit kannattaa tehdä ajoissa, sillä veden- ja kosteudeneristeet eivät ole ikuisia. Koska märkätilojen remontit vaativat tarkkuutta, kannattaa ne teettää ammattilaisella. Näin lopputuloksesta saadaan aikaa kestävä. 


Puusepän ammattitaidolla saunastasi voidaan tehdä yksilöllisen kaunis. Remontoimme suunnitelmallisesti, sovittua budjettia ja aikataulua noudattaen.  

Huoneistoremontit

Kaipaavatko kotisi sisätilat uutta ilmettä? Me hoidamme huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella. Kuuntelemme toiveitasi värien ja materiaalien valinnassa ja etenemme suunnitelmien mukaan. Teemme remontin aina vaivattomasti siten, ettei se sotke arkeasi. 

Ovi- ja ikkuna-asennukset

Kun ammattilainen hoitaa ovien ja ikkunoiden asennukset, homma hoituu nopeasti ja ongelmitta. Mikäli tarvitset vain yhden oven vaihdon tai haluat uusia vaikka kaikki kotisi ikkunat, ota yhteyttä.

Uudisrakennustyöt

Rakentamisen ja remontoinnin rautaisina ammattilaisina palvelemme sinua myös uudisrakennustöissä ja rakennamme kaiken aina perustuksista kattoon asti. Meillä on kokemusta myös betonitöistä. 

Kattoremontit

Teemme osaavasti kattoremontit pelti- ja tiilikatoille, mukaan lukien vesikattoremontit. Hoidamme kaiken vanhan katon purkamisesta aina oheistuotteiden asentamiseen ja loppusiivoukseen asti. 

Puusepän työt

Kauttamme saat koulutetun puusepän palvelut ja yksilölliset ratkaisut erilaiseen rakentamiseen. Myös pienesineiden ja huonekalujen valmistaminen onnistuu.

Referenssit

Tutustu rakennus- ja remontointipalvelun tuloksiimme vuosien varrelta. Palvelemme sinua Hausjärveltä käsin.

Lue lisää

Muista kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jonka teetät kotona tai
vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä on esimerkiksi
asunnon remontointi.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä
Soittokuvake.

Tilaa luotettavat rakennus- ja remontointipalvelut Hausjärveltä!

Ota yhteyttä!